Voorlopige teamindeling 2024/2025

Alle wedstrijden voor het seizoen 2023/2024 zitten erop; tijd om vooruit te kijken naar 2024/2025. Onderstaand de voorlopige indeling: 

A1:

Aline, Cis, Finn, Floris, Juul, Lucas, Maud, Ruben en Welmoed

B1:
Ciara, Hanne, Jans, Kathleen, Kiki, Meike, Tess en Rafi

D1: 

Annabel, Dax, Hilde, Lauke, Lize, Lotte B., Luna, Mare, Miriam, Sallie en Sieger

E1: 

Joppe, Lotte de K., Noor, Pepijn en Suzanne

F1: (op het veld nog geen wedstrijden)

Daan, Mileen, Tije en Tom

Toelichting indeling:

Diverse A-junioren zijn geslaagd (GEFELICITEERD!) en hebben plannen voor studie of reizen, waardoor er (helaas) een aantal opzegging zijn geweest. Ook in de B-teams zijn er een aantal opzegging geweest, waardoor er minder spelers overbleven dan verwacht voor de hoogste 2 jeugdteams. Dat maakt de indeling er niet makkelijker op. Met 17 spelers is er weinig ruimte voor ziekte of andere afwezigheid. Dat vraagt komend seizoen dus wel commitment, flexibiliteit en goede afstemming van spelers, trainers/coaches en ouders om de wedstrijden iedere week weer mogelijk te maken. We hebben vertrouwen in ieders inzet en gaan met elkaar proberen het seizoen weer tot een succes te maken.

Bij de indeling zien we vervolgens een gat tussen de B1 en de D1. Dat bemoeilijkt het invallen bij elkaar, omdat zowel het leeftijdsverschil als het niveauverschil relatief groot is. Bijna iedereen uit de D1 gaat naar groep 8, waar de B1 allemaal naar de 2e klas van de middelbare school of hoger gaan.
De jongste teams blijven intact, zowel de kersverse F1, als de E1 en D1. Dat zal volgend jaar niet vanzelfsprekend zijn, wanneer er hopelijk voldoende spelers zijn om een C1 en een D1 te vormen, welke elk 8 spelers nodig hebben. Alle aanwas is meer dan welkom, dus iedereen wordt uitgenodigd om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar de trainingen!
De KNKV werkt aan een nieuw competitiereglement (Competitie 2.0), waarbij vooral bij de indeling van teams een aantal zaken gaan veranderen. De impact daarvan is nog niet helemaal duidelijk, daar zullen we als TC komend seizoen goed in moeten duiken, maar kan volgend jaar wel veranderingen teweeg brengen.