Lid opgeven

Midlandia is de korfbalvereniging voor de gemeente Bunnik. Maar ook uit de verschillende omringende gemeenten komen veel leden. Door de centrale ligging van de club is Midlandia heel goed bereisbaar vanuit Houten, Zeist en Utrecht-zuid/oost.

Midlandia heeft 1 midweekteam, 5 jeugdteams, een korfbalfit (recreanten) team en Kangoeroe leden. Al met al ongeveer 100 leden. En daar kunnen er nog meer bij! Bij Midlandia spelen kan in alle leeftijdsklassen.

Voor de allerjongsten is er de Kangoeroe KLUP! Daarna kun je competitie gaan spelen in de F-jeugd en zo uiteindelijk doorstromen naar de A1 of zelfs het senioren team. Als u geen competitie wilt spelen, maar wel wekelijks sportief bezig wilt zijn met korfbal dan is het korfbalfit-team wellicht iets voor u? Alleen trainingslid worden is ook mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om lid te worden of om gewoon eens een paar keer gratis mee te trainen, kan je contact opnemen met Martine Liefers-Schwebke, 06-57414416. Ook kun je natuurlijk altijd eens binnenlopen op de club.

Meld je hieronder aan bij onze vereniging door de gevraagde gegevens in te vullen. Je zult van ons snel een reactie ontvangen!

Scroll naar top