Komend seizoen bijna van start – teamindeling

Beste leden/ouders van leden,
Het is zomervakantie, maar dat betekent niet dat de TC en bestuur stil zitten.
Komend seizoen is een moeilijke puzzel, omdat er veel leden, met name senioren (en dus ook kader) is vertrokken. Voor de vakantie hebben wij de concept opstelling op de website gezet en iedereen heeft hier gezien dat er flinke veranderingen zijn. Voor en in de vakantie zijn wij in gesprek gegaan met RDZ en Dalto om te kijken naar oplossingen. Deze gesprekken hebben geresulteerd in het feit dat wij op sommige vlakken kunnen samenwerken met Dalto. We willen namelijk dat iedereen kan blijven korfballen en het liefst in ‘gewone’ teams. Midlandia heeft het dit jaar moeilijk, maar met deze oplossing denken wij hier met zijn allen weer bovenop te komen.

Echter hebben deze gesprekken nogal wat voeten in de aarde. Er zijn gesprekken nodig om dingen rond te krijgen bij de bond. Hierdoor lukt het ons nog niet om volledige duidelijkheid te krijgen en door te geven aan jullie.

De duidelijkheid die er wel is, zal in de onderstaand teamopstelling naar voren komen. Het feit dat er een aantal leden is vertrokken, zorgt er dus ook voor dat de trainers- en scheidsrechter invulling een uitdaging is. Hierbij dus ook gelijk een oproep, mocht je je geroepen voelen om een team te begeleiden of hier en daar wedstrijden te fluiten, laat het ons dan ook weten! Hierbij willen we ook vermelden dat er ondersteuning geregeld kan worden, zowel vanuit ons als vanuit de bond in de vorm van een cursus online en/of live.

Heb je vragen over de indeling? Dan kun je Marcella bellen/appen op het nummer 06-25222383 of mailen naar tcmidlandia@gmail.com.

E1: Maud +
Luna Mushin
Lize Lauke
Sallie Pepijn
D1: Tijl & Sjoerd
Kathleen Meike
Ciara Jans
Poppe Lotte
Mare Hilde
C1: Franka & Richard
Doreen Ruben
Rafaella Floris
Kiki Lucas
Tess Finn
Hanne
B1: Cathelijne & Annelieke + Karel
Annika Josien
Anouk Jonas
Marlou Morris
Ifi Fabienne
Emma
A1: Marc
Gwen Benjamin
Aline Cis
Juul Welmoed
Bregje Maud
Midweek
Anke Jasper
Chris Franka
Klaartje Sylvana
Marcella Robert
Tesse Edith
(Marjolein) (Bram)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *