Bestuur trapt seizoen af (met leuk nieuws!)

Vorige week dinsdag kwam het bestuur weer bij elkaar in de kantine van Midlandia. Net voor aanvang van de eerste wedstrijden van het veldseizoen was er mooi nieuws: Midlandia1 heeft weer een hoofdsponsor! Zaterdag werd het seizoen gestart in outfits die beschikbaar gesteld zijn door MARO Brandbeveiliging.
Foto’s en een nadere kennismaking volgen snel 🙂

De shirts en trainingspakken zijn helemaal samengesteld uit de nieuwe kledinglijn die we eind vorig seizoen hebben geselecteerd uit het pakket van kledingsponsor onlykorfbal.nl. Ook voor jou is deze clubkleding (en sporttassen) eenvoudig te bestellen via de webshop op midlandia.nl.

We zouden het heel leuk vinden als we dit jaar wat meer enthousiaste verslagen krijgen van alle wedstrijden die we spelen! Dus ouders en coaches, help elkaar om met een kleine inspanning een leuk stukje tekst aan te leveren van jouw favoriete korfbalwedstrijd.

Verder merken we dat er binnen onze actieve club vooral behoefte is aan een aantal belangrijke vrijwilligers voor:
– Schoonmaak van de kantine.
Er is een bescheiden vrijwilligersvergoeding te verdienen voor iemand die wekelijks onze kantine schoon wil houden. Weet jij iemand? Breng ons in contact!
– Bestuurslid stichting sporthal De Tol.
Wij hebben als vereniging een enorme luxepositie met een sporthal die in beheer is bij een stichting die zo dicht bij ons staat. Het bestuur van de stichting zoekt een nieuw bestuurslid we roepen Midlandianen graag op zich hiervoor te melden.
– Zaalcommissaris.
Leid jij graag alles in goede banen, geniet je de hele dag van korfbal, en
kunnen onze bezoekers altijd bij jou terecht met hun vragen? Dan zoeken wij jou!

Tot slot melden we maar vast: 6 november is onze Algemene Leden Vergadering (ALV). Je weet wel, de belangrijkste dag van het seizoen, hier heb jij kans om mee te praten hoe dingen binnen de vereniging gaan, welke keuzes we maken om de contributie aan te besteden. Dus kom naar de ALV! We zien graag weer een grote opkomst, al zal het dit jaar wel nodig zijn om een strikter aanmeld-procedure te hanteren ivm het corona-virus.

We houden jullie op de hoogte!!

#blijfgezond

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *