Aangepaste Corona maatregelen 28-09

Let op: aangescherpte maatregelen: geen publiek meer welkom en kantine blijft gesloten.

Beste allemaal,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er vanavond tijdens de persconferentie aangescherpte maatregelen zijn aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor Midlandia houden deze maatregelen in dat er vanaf dinsdag 29 september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden.

Ook blijft de kantine dicht! 

Dit betekent dat er dus geen ouders van (jeugd)leden, supporters en andere geïnteresseerden/ bezoekers welkom zijn langs de lijn, op het terras en in de kantine. 

De geplande eetcafés van aanstaande zaterdag 3 en zaterdag 17 oktober gaan niet door. 

Voor de sportbeoefening (wedstrijden en trainen) blijven de regels van kracht die gelden sinds 1 juli jl. De competitie gaat zonder tegenbericht door, senioren hoeven net als de jeugd onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstanden te houden.

Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Let er verder op de ballen, materialen en handen voor en na de training te blijven ontsmetten.

Aanvulling voor rijdende ouders bij uitwedstrijden

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. 

Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. 

Antwoorden op veel gestelde vragen over Corona

https://www.knkv.nl/faqcorona/

Namens de corona coördinatoren,

Klaartje Schalkwijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top