Aan de bestuurstafel

Dinsdag vergaderde het bestuur weer eens fysiek aan één tafel. Fijn was dat! De afgelopen maanden werden de belangrijke zaken digitaal afgestemd. Maar nu weer eens lekker bij elkaar (niet te dichtbij), gewoon in de tuin bij Huub 🙂 en hier hadden we het oa over, goed en slecht nieuws:

  • 11 juli sluiten we dit rare seizoen met elkaar af! Even elkaar weer zien, met elkaar leuke dingen doen, bijkletsen, baby kijken, en natuurlijk een hapje en een drankje met een muziekje. Wel op een veilige manier natuurlijk, iedereen werkt daar vanzelfsprekend aan mee. We informeren jullie snel over het programma!
  • Onze nieuwe website is gelanceerd, met veel dank en lof voor de drive van Marcella en Marc om dit voor elkaar te krijgen! Met een oldschool rebus werden jullie gelokt, en hopelijk heb jij ook een origineel paar Midlandia-sokken verdiend. Draag ze bij je wedstrijden!
  • Omdat gemeente Zeist ineens het Bizonveld is gaan renoveren, konden de senioren van RDZ niet meer trainen. Net nu de andere beperking daarvoor was opgeheven. De komende weken helpen we ze in Bunnik, zo zijn we! Dinsdag en donderdag gebruiken zij het kunstgrasveld en onze palen en ballen.
  • Ruim drie jaar hebben we onze kantine mogen verhuren aan BOiNK theaterschool, wat een dynamische tijd was! Het schuurde weleens, maar we zochten altijd samen naar werkbare oplossingen. En we hebben ook vooruitgang in de kantine geboekt dankzij hun! Maar BOiNK groeit zo hard dat ze een andere, betere ruimte verdienen. En in Bunnik hebben gevonden. Mensen van BOiNK en in het bijzonder Claudia en Margo, bedankt voor een mooie samenwerking! Uiteraard heeft dit gevolgen voor onze inkomsten, maar
    ook voor praktisch zaken zoals schoonmaak. We komen hier op terug, en hebben jou hierbij nodig.
  • Onze keuken is weer heerlijk opgefrist, met dank aan oa Marcel en Paul! En zo’n frisse keuken nodigt enorm uit om weer leuke dingen te gaan doen op speeldagen. Hou jij daar ook van, maak jij graag mensen blij met een lekker broodje of een kop verse koffie? Kom ons dan helpen in de kantinecommissie. Info en aanmelden bij Klaartje.


Natuurlijk zijn we ook blij dat we ondertussen weer aan het sporten zijn, al is het nog aangepast. De
aangekondigde versoepelingen vanaf 1 juli gaan ons weer helpen ons favoriete spelletje optimaal te beleven.
Meer nieuws hierover volgt snel!

 

#blijfgezond

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top