Pubquiz Midlandia

Het jaar loopt tot een einde en de feestdagen staan om de hoek… Midlandia doet niets liever dan het nieuwe jaar met elkaar inluiden, daarom organiseren wij een online borrel met daarbij een leuke pubquiz!

Geef je snel op samen met je teamgenoten. Jouw team mag maximaal uit 4 personen bestaan. Zorg dat je de corona maatregelen naleeft als jullie besluiten gezellig op gepaste afstand bij iemand thuis af te spreken om samen met één scherm deel te nemen aan de TEAMS meeting(dit is je eigen verantwoordelijkheid). Deelname aan de pubquiz is geheel gratis!

Zorg dat elk team een teamhoofd heeft en dat het e-mailadres van deze persoon wordt achtergelaten. Deze ontvangt voorafgaand aan de pubquiz de link voor deelname. De teamhoofd wordt ook de persoon die de antwoorden inlevert; hierover volgt later meer informatie.

Belangrijk! We willen jullie vragen om je vóór zondag 27 december 2020 12:00 uur in te schrijven. Daarnaast kun je een borrelpakket bestellen! Hierbij krijg je de keuze voor een pakket bestaande uit snacks met een fles wijn(wit of rood) óf flesjes bier óf fanta/appelsap voor de jongeren onder ons  ;).

Dit pakket is geschikt voor 2 personen en kost €7,50. Het kan bij jou thuis worden bezorgd op de dag van de quiz! Zorg dat in de opmerkingen het adres wordt achtergelaten en als je meer pakketjes zou willen dat dit vermeld wordt.

Wij verwachten uiteraard nu de competitie stil ligt we digitaal een flinke strijd gaan voeren. Dus daar hoort dan ook een passende prijs bij… Doe mee en maak kans! Wij hopen jullie graag te zien op 2 januari 2021! Dus geef je hieronder snel op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top