NLDoet en Hollands eetcafé Zaterdag 16 maart 2024

NL-Doet
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Ook Midlandia heeft subsidie gekregen om met vrijwilligers onze sport en het clubgebouw te verbeteren. Nu de vrijwilligers nog! Graag nodigen we je uit om samen de schouders eronder te zetten en het korfballen en de club nóg leuker te maken. We gaan binnen en buiten klussen aan het gebouw, denk aan schilderen, zwerfafval opruimen, kleedkamers en keuken schoonmaken, ramen zemen, onkruid wieden, tegels recht leggen. Handig hoef je niet te zijn, er is voor iedereen een geschikte taak. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Vanzelfsprekend wordt er ook voor een versnapering gezorgd.

Meer weten? Kijk op
www.nldoet.nl

Eetcafé
Moe en hongerig van het ‘harde’ werken?

Dat komt goed uit want aansluitend is er, om in de NL-sfeer te blijven, een Hollands eetcafé. Heb je meegedaan met het klussen, dan krijg je een leuke korting op de prijs.

Geen oppas?
Wil je meedoen met NLdoet maar heb je geen oppas? Geen probleem. De JAC organiseert een leuke bezigheid voor de jongsten.

Voor wie?
NLdoet: leden, jeugdleden uit de A- en B-teams, ouders en andere vrijwilligers (neem gezellig iemand mee!).

Eetcafé: voor iedereen, ongeacht of je meegedaan hebt aan NLdoet.

JAC-activiteit: voor de D-leden en jonger, broertjes/zusjes en andere kinderen.

Kosten eetcafé
Volwassenen die hebben deelgenomen aan NLdoet:          €8,-

Volwassenen die niet hebben deelgenomen aan NLdoet:   €10,-

Kinderen tot en met 11 jaar:                                                 €7,50

Tijden
NLdoet van 14:00 tot ongeveer 17:30 uur

Eetcafé vanaf ongeveer 17:30 uur

Opgeven
Om een idee te krijgen wat we moeten aanschaffen voor alle vrijwilligers vragen we je je aan te melden. Mocht je dit vergeten zijn, dan kun je vanzelfsprekend tóch meedoen.

Opgeven voor het eetcafé is noodzakelijk en kan t/m zaterdag 9 maart.

Scroll naar top