Nieuwjaars Bingoquiz en Pubquiz

Op zaterdag 15 januari werd het nieuwe jaar 2022 feestelijk ingeluid.

Nadat op vrijdagavond minister Rutten had aangekondigd dat binnensporten weer is toegestaan, volgde zaterdagmiddag de eerste zaaltraining van dit jaar. Na afloop van de training kon iedereen een verrassingspakketje meenemen voor de bingo-quiz of de pubquiz.

In het pakketje zaten lekkere versnaperingen en natuurlijk de bingokaarten en antwoordformulieren voor de quiz.  

Om 19:00 uur zaten onze presentatoren Marijke en Cathelijne startklaar in hun feestelijke outfit met strik en stropdas. In de Bingo-quiz voor de C,D,E-teams werden drie rondes gespeeld in de categorieen Midlandia, Sprookjes en Van Alles Wat. De eerste bingo viel bij Ruben die daarmee een potje slijm won. De tweede bingo viel tot ieders verbazing weer bij Ruben. Hiermee won hij een magic towel. In de Ronde Midlandia werden hele speciale vragen gesteld, namelijk welk team en welk lid de meeste Grote-Clubactie-loten verkocht heeft. Hilde Vermeulen verkocht maar liefst 31 loten en won hiermee een Bol.com cadeaubon. D1 verkocht als team de meeste loten en wint een heerlijke taart.

Om 20:00 werden alle leden een goed nieuwjaar gewenst door de voorzitter van onze club, Huub Boerman, waarna de pubquiz voor de oudere leden van start ging. Er werden 8 rondes gespeeld waarbij onder andere zowel nutteloze feitjes als feitjes met betrekking tot Midlandia aan bod kwamen. De winnaar van de 5 potjes met verschillende smaken pindakaas was Team Marc Bax. Zij werden op de voet gevolgd met 1 punt verschil door team Elieveld ( Franka en Sjoerd Eliens en Mari en Esther van Barneveld). Lof ook gaat naar mensen die niet in teamverband maar individueel, speelden zoals Maud, Dominique en Welmoed. Het was een zeer geslaagde avond waarin het sportieve karakter van onze clubleden duidelijk naar voren kwam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top