M-Factor – Zaterdag 13 april

M-factor

Na een aantal (corona)jaren weggeweest te zijn, organiseert de JAC weer de M-factor.  Het wordt hopelijk een avond als vanouds, met leuke optredens van de (jeugd)leden en andere talentvolle mensen. Iedereen die iets wil laten zien, is welkom om op het podium te klimmen. Het allerleukst zou natuurlijk zijn als jullie samen met het team een optreden instuderen, maar mocht je met een kleiner groepje of in je eentje iets willen doen dan kan dat natuurlijk ook.

 

Karaoke

Om de avond nog leuker te maken houden we een open podium waar iedereen, ouders en leden, hun karaoketalent kunnen laten zien. Deze start na de prijsuitreiking van de M-factor. Klim spontaan op het podium en laat zien wat je kunt! 

 

Eetcafé

Voorafgaand aan de start van alle optredens is er de mogelijkheid om te genieten van een echte Amerikaanse maaltijd. Het eetcafé is bestemd voor iedereen, ouders en leden, ongeacht deelname aan de M-factor. Het is natuurlijk wel zo gezellig om na het eten te blijven en te genieten van alle optredens en misschien zelf in de schijnwerpers te stappen voor een karaoke-act. 

Kosten: 12 jaar of ouder: €10,-. Kinderen tot 12 jaar €8,-.

 

Inschrijven

– M-factor: op de lijst die hangt in de kantine. 

– Eetcafé inschrijven is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 10 april via onderstaande invulvelden.

– Karaoke: niet nodig, je mag spontaan het podium opstappen.

 

Tijden

17:30 Eetcafé

18:30 M-factor

19:30 (ongeveer) Karaoke open podium.

 

Altijd welkom

Mochten er vriendjes/vriendinnetjes of broertjes/zusjes of andere belangstellenden zijn die mee willen doen, dan zijn zij ook van harte welkom!

(voor en achternamen)
(en welke als we er rekening mee moeten proberen te houden)
Naam van je team en de twee leden.