Looptraining & VELDAFSLUITING

Lieve Midlandianen,

Allereerst: WAUW, wat hebben we weer een geweldig leuk kamp met elkaar gehad!! Het weekend is voorbij gevlogen… We zijn nu al benieuwd naar alle foto’s en de after movie 😉

Het einde van het seizoen is in aantocht, maar op de planning staan nog een aantal leuke activiteiten waar onze vrijwilligers al weer druk mee bezig zijn.
15 juni zal er tussen 18 en 20 uur een looptraining gegeven worden voor jeugdleden en ouders. Het doel is ons in de zomer klaar te stomen voor Bunniks Mooiste! Dat plaats zal vinden in september. Dit leuke initiatief is voortgekomen uit de brainstormavonden die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden. Uiteraard niet verplicht, maar wel erg leuk om met je hele team aan deel te nemen en in onze mooie rode wedstrijdshirts extra aandacht te genereren voor onze leuke korfbalvereniging!

18 juni speelt ons eigen S1 hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen, wat tevens voor een aantal van ons de laatste wedstrijd in het eerste zal zijn. Onlangs is er al afscheid genomen van onze niet weg te denken Midlandianen Tessa de Kruijf en Roy van Haaren. Op 18 juni zullen wij opnieuw 2 strijders uit ons eerste uitzwaaien. Ben jij erbij om Danny Koch en Nick van Haaren te bedanken voor al deze mooie jaren?!?! We zien je graag om 16.00 uur bij Midlandia op de tolhuislaan.

25 juni zal onze veldafsluiting plaatsvinden, de dag zal starten rond 11 uur met een programma voor onze kangoeroe’s, de exacte invulling komt snel middels de uitnodiging bij jullie terecht. Schrijf de datum natuurlijk wel vast in je agenda!
Jullie zullen deze dag(25 juni) kennis maken met onze nieuwe huurder van de kantine. De kantine zal als gevolg hiervan helemaal aangepakt worden, hiervoor ligt een groot plan op tafel dat de komende tijd uitgevoerd gaat worden. Hier alvast onze grote dank aan Irene voor het meedenken qua inrichting/vormgeving en de TOC voor de hulp bij de uitvoering van alle klussen.

De TC bereidt ook het volgende seizoen al weer voor. Er zullen nieuwe teams gevormd worden en (nieuwe) trainers op teams ingedeeld. Voel jij je geroepen of ben je geïnteresseerd om hierbij een taak te verrichten, misschien wil je eerst wel gewoon weten wat er van je verwacht wordt om een trainer/coach te zijn.. Neem dan contact op met de TC of het bestuur, wij willen je graag te woord staan en je opleiden tot jeugdtrainer! Wij hopen in augustus dan ook een clinic te organiseren met de hulp van het KNKV ter instructie voor nieuwe jeugdtrainers.

Groeten,
Het Bestuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *