Korfbal sport van de maand in April

In de maand april is korfbal de sport van de maand in de gemeente Bunnik. De Bunnikse korfbalvereniging Midlandia heeft in samenwerking met de buurtsportcoach tal van activiteiten op het programma staan voor jong en oud. Zo organiseert Midlandia een zoek & selfie speurtocht. Vanaf 1 april zijn er in Bunnik 10 korfbalattributen verstopt. Vind minimaal 5 attributen, maak een selfie en haal met je selfie een leuke prijs op. 

Natuurlijk wordt er in april ook flink gesport. Kosteloos en zonder aanmelding vooraf kan er lekker bewogen worden op onderstaande data en locaties in Bunnik. Op zondag 10 april zijn van 10.00u tot 12.00u korfbalcircuits uitgezet op de veldjes bij de Van Beeck Calkoenlaan en de Van Merkensteijngaarde. Op zondag 24 april van 10.00u tot 12.00u komen de circuits naar de veldjes bij de Huib van de Vechtlaan (Prikkebeen) en de Prins Bernhardstraat (speeltuin achter de Prinses Irenezaal). 

Op Goede Vrijdag 15 april wordt er van 15.30u tot 16.30u gekorfbald op het schoolplein bij de Camminghaschool. De Kangoeroe KLUB van Midlandia op paaszaterdag 16 april staat in het teken van de allerkleinsten. Van 9.30u tot 10.30u kunnen kinderen tussen de 3 en 6 jaar meedoen aan een paaseieren zoektocht waarbij misschien de Paashaas zelf ook een kijkje komt nemen. Tot slot kan in de hele maand april worden deelgenomen aan open trainingen. De actuele trainingstijden staan vermeld op de site: https://midlandia.nl/trainingstijden/ 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top