Bericht van het bestuur nav bestuursvergadering

Bericht van het bestuur 

Afgelopen week had het bestuur weer een bestuursvergadering, graag delen we wat interessante onderwerpen die zijn besproken.

We begonnen onze vergadering weer inclusief penningmeester! Bas van Veen is ons per 1 januari gaan versterken, nogmaals welkom Bas. Tevens was de TC aanwezig voor het bespreken van een aantal zaken, waaronder het plannen van een vervolg op de trainersclinic die begin van het korfbaljaar werd gegeven. Ook werd er gesproken over de avond voor scheidsrechter die door het KNKV wordt georganiseerd. We zullen een aantal mensen hiervoor benaderen of ze interesse hebben, maar mocht jij je ook willen opgeven, doe ons dan even een bericht! De cursus is op 17-02-2023 in Vleuten.

We willen het JAC bedanken voor het organiseren van een geweldig nieuwjaarsfeest! Enkel positieve reacties gehoord en we genieten ook nog steeds na. Er staan al veel nieuwe activiteiten op de planning, zie hiervoor de agenda op de website. En mocht je een handje willen helpen, schrijf je in voor een activiteit op de lijst in de kantine(hangt op de deur). Daarnaast willen we ook de ReKo bedanken voor hun inzet afgelopen week tijdens het schoonmaken van de kleedkamers! Ziet er weer schoon en fris uit!

In eerdere berichten werd al benoemd dat we gaan flyeren voor onze vereniging. De datum hiervoor is gewijzigd naar 10 maart. Zet dit dus vast in je agenda, je wordt namelijk beloond met lekkere pannenkoeken! De uitnodiging volgt snel via de appgroepen en op de website.

En tot slot, het is definitief. Midlandia gaat in 2023 uiteraard weer op kamp! De locatie is geboekt, dus de crew van Pinxterkamp gaat weer bijeen komen en ze zijn al weer enthousiast! Wat denk jij dat het thema dit jaar wordt…?

We hopen jullie hierbij voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en bij vragen weten jullie ons te vinden.

 

Met sportieve groet, 

Het Bestuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top