Bericht van het bestuur nav bestuursvergadering

Bericht van het Bestuur

Op 13 december vond de meest recente bestuursvergadering plaats. Vanuit deze vergadering benoemen we graag wat voor de leden interessante gesprekspunten waren:

Om te beginnen hebben we samen met Lieke (Midlandia Activiteiten) de planning van het komende jaar doorgenomen en ideeën uitgewisseld voor leuke activiteiten die op de agenda komen te staan. Hierbij is het vaste budget van 300,- bevestigd. In overleg met bestuur kan het budget worden aangepast.

Een ander belangrijk onderwerp; Het schoonmaken van kleedkamers dient weer opgepakt te worden, eenmaal per twee maanden hebben we als taak alle kleedkamers schoon te maken, de sporthal de Tol geeft ons hiervoor een vergoeding. Voor januari gaan we aan de Korfbal-fit leden vragen dit te doen.

20 januari 2023 gaan we (onze gloednieuwe!) flyers huis aan huis verspreiden, we vragen de leden (teams, trainers en indirect de ouders) om deze folders te verspreiden om daarna met chocolademelk en een pannenkoek even uit te rusten in de kantine.

Kids Lodge heeft het bestuur gevraagd om de huurovereenkomst uit te breiden van 3 naar 5 dagen per week, overleg volgt om hierover afspraken te maken.

Tot slot, 14 januari 2023: Nieuwjaarsfeest! Vanaf 19.00 uur voor de wat jongere leden en vanaf 20:00 uur starten met een nieuwjaarswens en daarna kan het grote feest van start gaan. Let op de aankondigingen! We hopen al onze leden en andere betrokken deze avond te mogen ontvangen.

 

We hopen jullie hierbij voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en bij vragen weten jullie ons te vinden.

 

Met sportieve groet, 

Het Bestuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top