Bericht nav vergadering 14-12

Het bestuur is weer bijeengekomen voor een vergadering en wij delen graag de volgende highlights met jullie.

Laten we beginnen met wat leuks. De afgelopen weken werd er gelukkig gespeeld op de zaterdagen, er werd zelfs uitgeweken naar Olympos op de Uithof in Utrecht. Teams verzamelden om samen naar de sporthal te fietsen. Huub Boerman verzorgde de korfbalpalen en Midlandia vlaggen en zo werd er alsnog gestreden voor de winst!

De E1 bespreekt de tactiek nog even door tijdens de wedstrijd! Foto: Huub Boerman

Helaas komt hier voorlopig ook het einde aan door de laatste maatregelen die Rutte afgelopen zaterdag bekend maakte in de persconferentie. Tot (ten minste) 14 januari 2022 zal er niet binnen gekorfbald worden.

Het bestuur heeft besloten naar aanleiding van dezelfde maatregelen de nieuwjaarsborrel op 15 januari 2022 om te zetten naar een digitale borrel in combinatie met een leuke pubquiz georganiseerd door de JAC! Toch iets om naar uit te kijken 😉

De zoektocht naar een nieuwe penningmeester is begonnen. Onze huidige penningmeester, Martijn Custers, gaat ons bestuur helaas verlaten. Het liefst zagen we hem nog jaren in ons bestuur, maar wie weet kunnen we Martijn in de toekomst weer verwelkomen! Er zullen de komende tijd enkele mensen benaderd worden, maar schroom niet contact op te nemen indien jij geïnteresseerd bent. Er zal uiteraard een periode plaatsvinden waarin Martijn zijn opvolg(st)er wegwijs maakt in het penningmeesterschap en daarna zal Martijn volwaardig bedankt worden voor alle inzet voor de club!

Het bestuur wil in het nieuwe jaar op zoek naar extra sponsoren voor de club. Werk jij of heb jij connecties met een bedrijf/onderneming die open staat voor sponsoring, dan horen wij dat graag.

Tot slot, de notulen van de ALV vergadering zijn opgemaakt, klik HIER om te bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top