Annulering Pinxterkamp 2021

Beste jeugdleden en ouders /verzorgers,

Op dit moment is er nog veel onzekerheid rondom het corona-virus. Gelukkig zijn we inmiddels lekker aan het buiten trainen met onze jeugd en mogen sinds kort ook de senioren tot 27 jaar weer aan de bak. Dit alles wel nog steeds onder voorwaarden en regels. 

Normaal gesproken is de organisatie van het pinksterkamp al in volle gang, maar dit jaar is dat allemaal wat lastig(er). We zitten toch een lang weekend met zo’n 60 personen (kinderen en volwassenen) dicht bij elkaar in één accommodatie met kleine slaapkamers. 

Het is niet te voorspellen hoe de komende maanden eruit gaan zien, maar het is te onzeker dat het 50e Pinxterkamp in zijn huidige opzet door kan gaan. 

Helaas heeft Midlandia dan ook besloten het kamp dit jaar niet door te laten gaan. Wij begrijpen dat dit voor iedereen (weer) een enorme teleurstelling  is en gaan ervan uit het volgend jaar dubbel en dwars over te kunnen doen! Om de pijn een klein beetje te verzachten, willen wij op zaterdag 22 mei een Midlandia Pinksterdag organiseren op onze eigen locatie, mits de situatie dat (dan) toelaat… 

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, 

mochten er vragen zijn dan horen wij het graag. 

Sportieve groet vanuit het Bestuur. 

Huub, Martine, Martijn, Edith en Klaartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *