Festivalandia – veldafsluiting 11 juli

Ieder jaar is het een gezellig moment… de veldafsluiting! Midlandia laat de Corona-crisis dit gezellige moment niet verpesten. De veldafsluiting gaat door alleen zal het op een andere manier gaan.

We gaan uiteraard geen partijtjes spelen met elkaar, maar we krijgen een duo schiet toernooi (ook bekend als Tienen). Dit betekent dat er twee tweetallen tegen elkaar gaan schieten om zo toch nog soort competitie te krijgen. Je geeft je dus per tweetal op!

Daarnaast gaan we ook gezellig met elkaar eten. We zullen een lopend buffet hebben met allerlei lekkere hapjes. Vervolgens kunnen we dit op het kunstgrasveld opeten op eigen meegenomen picknick kleedjes. Zo kunnen we op een veilige afstand toch gezellig met elkaar eten.

Tot slot zullen we deze gezellige dag afsluiten met een gezellig avond waar we met elkaar kunnen bijkletsen bij een kampvuur of op veilige afstand kunnen dansen in de kantine. 

Laat duidelijk zijn dat al deze activiteiten op 1.5 meter afstand uitgevoerd moeten worden en dat wij hier als Midlandia ook op toezien. Maar wij geloven dat we ondanks de maatregelen toch een gezellig dag kunnen hebben. 

Er zijn een paar punten belangrijk:

  • Bij gezondheidsklachten blijf je absoluut thuis!!!
  • Geef je op voor iedere activiteit door onderstaand formulier! 
  • Blijf op 1.5 meter van elkaar!
  • Neem bij het eten een picknick kleedje mee, zodat je lekker zit en afstand houdt van elkaar.
  • En neem je gezelligheid mee om er een gezellige dag van te maken 😉 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top