Bij Midlandia geen plaats voor grensoverschrijdend gedrag.

Wat een drama voor de deelnemers aan de Voice. Vorige week kwam de uitzending van BOOS over seksueel overschrijdend gedrag binnen The Voice of Holland online. Je denkt aan een top programma mee te doen, maar soms gebeuren er ook dingen die niet mogen en heel vervelend zijn. 

Midlandia is de Voice niet. Wij willen jullie een veilige plek bieden om vrienden te maken en samen plezier te maken binnen de korfbalsport. Toch kun je ook op onze vereniging je ongemakkelijk voelen, iemand kan een kwetsende opmerking maken, je negeren, of juist teveel aan je opdringen. Heb jij behoefte om (vertrouwelijk) te praten over jouw ervaring, weet dan dat er iemand is bij wie je terecht kunt. 

Wie ben ik? Mijn naam is Agnes Schrier en ik woon in Odijk. Ik speel zelf bij de Reko en mijn kinderen Vincent(14) en Marjolein(12) hebben ook een paar jaar korfbal gespeeld. Mijn rol bij Midlandia heet officieel Vertrouwenscontactpersoon. Je kunt me bellen of appen op 06-43813295 of mailen acschrier@hetnet.nl.

Vraag mijn hulp ook voor problemen als ze nog niet zo groot zijn. Dan lossen we het op, voordat het uit de hand loopt. We willen gewoon lekker kunnen korfballen. 

Sportieve groet, 

Agnes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top