Bericht nav vergadering bestuur

Bericht vanuit het bestuur             Datum vergadering: 25 november 2021 

De eerste bestuursvergadering na de ALV heeft afgelopen week plaatsgevonden. Maar eerst, nogmaals wat fijn dat jij aanwezig was bij de ALV en liet horen wat je graag beter of nieuw ziet in het komende jaar. En we hebben jullie gehoord! Vandaar ook dit bericht met de highlights vanuit onze vergadering. 

Er kwam mij trouwens ter ore dat niet iedereen weet (lees: mijn eigen coach 😉) dat ik, Edith, in het bestuur zit. Dus om daar verandering in te maken: maak kennis met mij! Deze 22-jarige meid zit namelijk nu een jaar in het bestuur, maar jullie kennen me waarschijnlijk meer als speler van Midlandia 1, trainer/coach bij de B1 en als crew lid bij de kangoeroeklup. In het bestuur denk ik kritisch mee over vraagstukken, probeer ik nieuwe ideeën aan te brengen en leer ik ook nog steeds heel veel bij over wat er allemaal achter de schermen geregeld wordt voor onze vereniging. Daarnaast neem ik steeds meer een rol in voor het schrijven van stukjes tekst die op de site of op facebook verschijnen, zoals dit bericht. Ik hoor dan ook graag als jij iets wil aanbrengen voor de site, hier mag je mij voor benaderen! 

Terug naar de highlights. 

Er zijn veel nieuwe actiepunten opgesteld waar we mee aan de slag gaan. We zullen een aantal uitlichten: Naar aanleiding van de vraag over nieuwe huurders van de kantine willen we meer bekendheid aan die zoektocht genereren in de vorm van een oproep in ’t Groentje/Bunniks Nieuws en gaan we erachteraan of BSO houten daadwerkelijk opzoek is naar ruimte. 

Vacatures worden binnenkort gepubliceerd, o.a. komt er een vacature voor hoofdtrainer S1, penningmeester, TC-lid (2x) en jeugdtrainers. Voel jij je geroepen voor een van deze of een andere rol, neem dan gerust alvast contact op. 

Om de huidige jeugdtrainers bij te staan willen we meer waardering uitspreken naar deze vrijwilligers, hierin vinden we ook dat we echt tekort zijn geschoten. Het plan lag er, de uitvoering ontbrak. Hier balen we oprecht van. Nog voor de Nieuwjaarsborrel (15 januari 2022, kantine Midlandia) zullen we een blijk van waardering tonen aan deze toppers! 

Het plan om meer ouders te betrekken willen we ook op korte termijn vorm gaan geven. Daarom hebben we alvast een datum om in de agenda te zetten: 22 januari 2022, kantine Midlandia. Ouders, vrijwilligers, (oud)leden, kennissen, betrokkenen, iedereen die de club wat wil bijdragen is van harte welkom. Het wordt een informele bijeenkomst om samen na te denken over nieuwe ideeën en waar we hopelijk ook nieuwe enthousiastelingen mogen ontvangen in onze groep vrijwilligers! 

Tot slot stonden er op de agenda 2 grote bespreekpunten, namelijk de zaalhuur en coronaregels met betrekking tot de kantine. Om op het eerste punt in te gaan zijn er 2 data, 11 december en 22 januari, waarop we ‘onze’ zaal niet kunnen huren. Hiervoor is voor 11 december al een alternatieve locatie gevonden, namelijk sportcomplex Olympos op de Uithof, Utrecht (Echter staat dit momenteel onder voorbehoud voor wat er met de competitie gaat gebeuren met betrekking tot de coronamaatregelen). De veranderingen worden allemaal nog duidelijk gecommuniceerd in de appgroepen van jeugdspelers en ouders. 

Dan onze eigen kantine. We hebben besloten dat we toch de kantine op zaterdag willen openen zodat rijdende ouders van de tegenstander en vrijwilligers de mogelijkheid hebben wat drinken of verpakt eten te kopen. We zullen dus geen frituur of broodjes gezond aanbieden wat normaal op speeldagen in de kantine wordt verkocht. De andere regels rondom corona blijven van kracht (in het kort: 1,5 m afstand, QR-code scannen, geen toeschouwers). 

We hopen jullie hierbij voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en bij vragen weten jullie ons te vinden. 

Met sportieve groet, 

Het bestuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top