Update in verband met Coronavirus

18 maart om 15:34

Beste leden,

Voor velen zal het een vervelende tijd zijn van onwennigheid aan de onstane situatie maar ook voor zorg over anderen waarbij we nog niet precies weten hoe het zal gaan verlopen. Wat mij betreft staat het in contact blivjen met je buren, vrienden en familie centraal.

Korfballen is de komende tijd niet mogelijk. Zodra daarin iets verandert zullen wij jullie daarvan op de hoogte brengen. Hieronder vinden jullie een bericht van de korfbalbond. 

Voor vragen kunnen jullie ons altijd bereiken via de mail of telefoon.

Namens het bestuur wens ik iedereen veel sterkte de komende tijd.

Huub Boerman. 

 

Samengevat het nieuws van de KNKV:

- Geen KNKV-finales en -evenementen op 4 en 5 april.
- Wedstrijdkorfbal (zaal):
Alle nog geplande wedstrijden in het wedstrijdkokrfbal worden afgelst. Over de afwkkeling van de zaalcompetitie in het wedstrijd korfbal - dus rangschikking en promotie-en degradatieregeling - neemt het KNKV uiterlijk vrijdag 20 maart een beslissing.
- Breedtekorfbal (zaal):
Als gevolg van de kabinetsmaatregelen heeft het kNKV besloten alle nog geplande in de zaalcopmetitie van het breedtekorfbal - inclusief de duels die na 6 april gepland stonden - af te gelasten.
- Veldcompetitie:
Het KNKV heeft besloten alle duels in de (voorjaars-)veldcompetitie tot en met donderdag 16 april af te gelasten. Uiterlijk maandag 6 april aanstaande komt het KNKV met een besltuit over de volledige veldcompetitie of op een eerder moment als de situatie daarom vraagt.