Laatste thuisronde van zaalcompetitie en eetcafé!

op 2019-03-21 om 13:18

‘Eindelijk de zaal weer in’, ‘Gelukkig geen last van het weer’, ‘Het zaalspel is zoveel leuker en sneller’, waren geluiden die aan het begin van het zaalseizoen geen uitzondering waren. We hadden allemaal weer zin in het zaalseizoen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Helaas komt aan alles een eind en zo ook aan het zaalseizoen. Zaterdag hebben we alweer de laatste thuisspeeldag in onze eigen hal. Daarna nog één uitronde en dan is het alweer klaar…

Komende zaterdag speelt dan ook elk team thuis, oké behalve de D1 dan, die krijgt pauze van al die doelpunten afgelopen weken. Verder ziet het programma er als volgt uit en wordt er afgesloten met een heerlijke eetcafé! (Je kunt je nog tot morgen 17:00 uur opgeven via het forum!!)

Om 09:45 uur starten de E2 en de E1. Voor de eerstgenoemde valt in de zaal niet meer zoveel te halen, maar voor de E1 zit er nog een kampioenschap in! Wint de E1 zaterdag van Dalto E6 dan kunnen zij volgende week in Doorn nog voor een (gedeeld) kampioenschap gaan. Dan is winst in Doorn wel de vereiste! Het is dan wel vroeg, maar zeker de moeite waard om deze teams te supporten!

Om 10:45 uur zullen de dames van de C2 laten zien wat zij in huis hebben tegen Luno C1. In de heenwedstrijd stond er aan het eind van de wedstrijd een stand van 4-2 op het scorebord. Echter zijn de dames gegroeid met hun spel, dus wie weet…?!

Een uurtje later komt de directe concurrent van de C1 op bezoek. Huizen staat na 10 wedstrijden op 17 punten en Midlandia C1 staat op 16 punten. In deze poule zal het tot de laatste wedstrijd spannend zijn dus alle support is zeer welkom!

Het laatste jeugdteam wat in actie komt is de B1. Buurman KCD komt op bezoek, maar in deze poule valt er voor zowel Midlandia als KCD niet zo veel meer te halen. In de heenwedstrijd verloor onze B1 maar met één puntje verschil dus de B1 zal er op gebrand zijn om de punten hier te houden. Juich jij ze naar de overwinning?

En dan, om 13:55 uur zal M2 (en een oude bekende..) starten met hun wedstrijd tegen Koveni 4 en zal toch lekker zijn om die laatste punten in eigen hal te houden?! 

De hoofdmacht van Midlandia zal om 15:10 uur aantreden. De studenten van Skunk uit Nijmegen komen op bezoek. De heenwedstrijd werd nipt gewonnen, maar het was een pittig en fysiek duel. De rood-zwarten zullen erop gebrand zijn om de punten in Bunnik te houden, want om nou met 4 ploegen op dezelfde plek te eindigen… En omdat het al zo’n lekker dagje in de hal is, kan die wedstrijd van het eerste kijken ook geen kwaad, want daarna zal weer een heerlijke eetcafé verzorgd worden! 

Een broodje hamburger met vlees/huzarensalade staat er op het menu en ook aan de vegetariërs is gedacht! Voor €5 kun je al lekker aanschuiven, moet je je allen nog wel even opgeven via het forum 😉