Midlandia D1 houdt de 0 en maakt er 20!

op 2019-03-12 om 16:51

Afgelopen zaterdag stond voor de D1 de wedstrijd tegen Synergo D7 op het programma. In de poule bij deze toppers is HKC al kampioen, maar Midlandia D1 staat al een hele tijd steady 2e!

In de voorbespreking hamerden coaches Tessa en Marcella op inzet, in beweging blijven en goed verdedigen. De woensdag daarvoor was voorzichtig begonnen met voorverdedigen en dat mocht dan ook zeker geoefend worden in deze wedstrijd!

Martijn was onze scheids en zodra hij goed wakker was, floot hij in. Midlandia kwam uit de startblokken…en hoe! Aanvallend werden er mooie kansen gecreëerd, maar vooral verdedigend stond het als een huis! Dit zorgde ervoor dat de coffee corner opgezocht werd met een stand van maar liefst 8-0!

In de rust werd er over de doelstelling gesproken. Met een stand van 8-0.. wat is dan haalbaar? 15-0? Of ambitieus zijn en voor de 20 gaan? Er werd afgesproken om voor de 15 te gaan, met mogelijkheid tot uitloop 😉 Sem werd er in gezet voor Jonas zodat iedereen vandaag zou meegenieten het resultaat.

De tweede helft begon en de D1 liet zien dat zij van plan waren om Synergo zonder punten naar huis te laten gaan. Verre schoten, korte kansjes, doorloopballen, goed samenspel, het werd allemaal laten zien. Er werden nog twee wissels toegepast zodat iedereen had meegedaan in het doelpuntenfestijn.

Met een score van maar liefst 20-0 floot de scheidsrechter af!

Genieten voor de coaches maar natuurlijk ook minder leuk zonder het aanwezige publiek. DANK!