Altijd al op een tractortje willen rijden? Dit is je kans!

16 mei om 16:20

Voor het onderhoud van ons prachtige kunstgrasveld zijn wij opzoek naar iemand die onze huidige onderhoudsman, Bas wil ondersteunen. Door het veld zelf regelmatig te onderhouden besparen we ongeveer 1300 euro per jaar aan onderhoudskosten, en blijft het veld langer goed en fijner te bespelen.

Houd jij ervan om buiten te zijn? Dan is dit je kans!

Ongeveer twee keer in de maand is het de bedoeling dat je op een tractortje het veld “veegt” en met een bladblazer het veld bladvrij houdt. Daarnaast zijn er soms wat hand en span onderhoudsdiensten die verricht worden. Bijvoorbeeld het recht leggen van tegels als die door konijnen ondergraven zijn, het bijvullen van het zand en het aan de praat houden van het trekkertje.

Enig technisch inzicht/handigheid is dus wel handig evenals zelfstandigheid, al zal Bas je ook ondersteunen en kunnen “opleiden”. Denk je nou "mijn opa (of ander familielid) zou dit super vet vinden". Vraag hem dan gerust. Er zijn geen vaste momenten dat die uitgevoerd moet worden, dus het is vrij flexibel in te delen qua tijd. Standaard ben je er ca 1-1.5 uur mee bezig. Makkelijk is om het onderhoud overdag te doen, in de zomermaanden kan het ook op een avond als er verder geen activiteiten zijn.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Bas of Franka.