Super opbrengst eerste Grote Clubactie Midlandia!

4 februari om 12:19

In 2018 deed Midlandia voor het eerst mee aan de Grote Clubactie en dit was gelijk een groot succes! Er zijn door onze jeugdleden ruim 400 loten verkocht en daarmee hebben we maar liefst €991,20 verdiend voor de club!

Vooral de D-tjes hebben heel veel loten verkocht, super gedaan! Kiki (E1) en Finn (D1) hebben dit jaar de meeste loten verkocht. Omdat deze twee toppers zo dichtbij elkaar zaten, hebben ze allebei een bon gekregen voor hun mooie werk.

In 2018 ging de opbrengst van de Grote Clubactie naar de aanschaf van een multikorf voor op het terrein. In 2019 wil Midlandia weer meedoen en om nog meer leden enthousiast te krijgen om langs de deuren te gaan, willen we de jeugdleden laten meedenken over waar die opbrengst naartoe moet gaan! Dus heb je een leuk idee? Laat het weten!

De trekkingsuitslag van 2018 van de Loterij van de Grote Clubactie is te vinden op http://lotchecker.clubactie.nl/. Je lotnummer vind je op je bankafschrift. Hopelijk hebben we winnaars van leuke prijzen in ons midden!

Alle lotenverkopers, super bedankt voor jullie inzet!