Midlandia start het nieuwe jaar met thuis-speeldag!

10 januari om 15:24

Na (voor bijna ieder team) 3 korfbalvrije weekenden is het zaterdag weer zo ver! De eerste ronde in het nieuwe jaar gaat weer van start en het is ook weer zo’n zaterdag dat elk team thuis speelt! 

Voor de allerkleinsten is er zaterdag weer Kangoeroe Klup! Om 09:45 uur gaan de E1 en de E2 van start en houden zij misschien wel de allereerste punten van 2019 in Bunnik! Om 10:50 uur gaan de toppers van de D1 laten zien of zij Reeuwijk D1 de baas kunnen blijven. De dames van de C2 gaan om 11:50 uur de strijd aan met Fiducia C3 om te bepalen waar de 2 punten heen gaan. Om 12:50 uur start de wedstrijd van de C1 tegen DOC C1. Wie of wie gaat er winnen? Als laatste jeugdteam is om 14:00 uur de B1  aan de beurt. Animo B2 komt op bezoek dus dat zal een pittige strijd worden!
Dus heb je naast je eigen wedstrijd niet zo heel veel op de planning staan? Blijf lekker in je rood-zwarte kloffie rond hangen en moedig ook andere teams aan!

Om 15:00 uur start de wedstrijd Midandia 2 – Atlantis 4. Op papier zou je zeggen; kat in het bakkie! Maar ook het tweede heeft er een handje van in een wedstrijd ver uit te lopen qua score, maar het dan op het eind toch spannend te maken! Benieuwd of de punten in Bunnik blijven? Om 15:00 uur starten ze! 

En dan Midlandia 1. Zij maken een wisselend seizoen door. Goeie wedstrijden worden afgewisseld met onnodige verliespartijen. Zaterdag komt Keizer Karel uit Nijmegen op bezoek. Van de vier ontmoetingen in het hele afgelopen seizoen, werd er helaas drie keer verloren en één keer nipt gelijk gespeeld. Keizer Karel staat bovenaan en Midlandia op een gedeelde 4e plek, maar dit zegt voor ons eerste helemaal niets. Zal 2019 het jaar zijn dat er eindelijk eens van de geel-zwarte formatie gewonnen wordt? Kom rond 16:15 uur naar de hal en moedig het eerste aan! 

Aansluitend op de wedstrijd van het eerste zal de Nieuwjaarsborrel plaatsvinden! Vanaf 17:30 zal er geproost worden op het nieuwe jaar!