De zaalcompetitie begint weer!

op 2018-11-21 om 11:56

Voor de meesten toch een moment waar al vanaf het veld reikhalzend naar wordt uitgekeken.. het starten van de zaalcompetitie. Geen vervelende weersomstandigheden, een kleiner veld, altijd kunnen stuiteren, veel factoren die het spelletje sneller en aantrekkelijker maken.

De oefenwedstrijden zitten erop en komende zaterdag staat de eerste speelronde op het programma! Alle teams die zaterdag spelen, spelen allemaal thuis dus dat wordt een lekker korfbaldagje! Het eerste speelt al om 14:15 uur dus als zij klaar zijn heb je nog je halve middag en avond vrij!

Een leuk nieuwtje om te melden is het feit dat er een tweede E-team is! Dit team is een combinatie zijn van kinderen uit de D en uit de E. TC, bedankt voor het oppakken en regelen hiervan! E1 en E2, succes dit seizoen!
 

De andere jeugdteams gaan ook weer lekker ballen in de zaal. De veldcompetitie is klaar en er gaat weer fanatiek begonnen worden met het binnenslepen van punten. Moet je eerder aanwezig zijn voor je eigen wedstrijd? Moedig de teams die aan het spelen zijn dan lekker aan! Iedereen kan support gebruiken. Vooral als het een dag is waarop (vaak) elk team thuis speelt, blijf dan nog lekker lang in de zaal hangen, want de selectie kan ook de nodige support gebruiken!

Het tweede werd net geen kampioen op het veld, dus zij zullen des te gemotiveerder zijn om in de zaal wel het kampioenschap binnen te slepen!

Het eerste gaat in de zaal een klasse hoger spelen dan op het veld. Vorig jaar bleven zij op het nippertje in de derde klasse door twee beslissingswedstrijden te winnen. Dit jaar hoopt het team te kampen met minder blessures en meer stabiliteit in de samenstelling.  Dus als afsluiter van een korfbaldag mag er ook bij dit team flink aangemoedigd worden. 

Tijdens de veldcompetitie is ook weer begonnen met het Eetcafé en ook in de zaal hoopt de Eetcafé commissie weer lekkere maaltijden voor te kunnen schotelen! Vind je het leuk om iets te doen voor de vereniging en lekker te koken? Geef je dan op bij Mari!

Voor de B en C is komende zaterdag een leuke feestavond georganiseerd! Trek je mooiste NEON-kleuren uit de kast en maak er met zijn alle een gezellige avond van!