Terugkoppeling belavond ‘’Midlandia samen sterk’’

op 2017-10-03 om 12:44

Wat was het gezellig en wat heeft de belavond veel opgeleverd!

Feit blijft dat lang niet iedereen stil staat bij wat er allemaal om de hoek komt kijken om je club draaiende te houden maar dat is nu bij iedereen duidelijk :-)

Ik wil graag met jullie delen wie er enthousiast zijn geworden en een aantal belangrijke taken voor Midlandia gaan vervullen.

Mari van Barneveld (vader van Lieke en Ruben) heeft aangegeven de coördinatie van het eetcafé op zich te willen nemen. We starten hier weer mee in de zaal dus houd de site goed in de gaten en meld je aan voor het eten! Het schoonmaken zal georganiseerd gaan worden door Marcel Bax.
En heb je zin in een feestje, daarvoor kun je tegenwoordig terecht bij: Roy van Haaren want hij zal de coördinatie van de senioren feesten voor zijn rekening gaan nemen!

Verder heeft Pim Bouwmeester aangegeven zich bezig te willen houden met het technisch beleid van onze vereniging! Dit zal verder besproken worden op de ALV (die gepland staat op 11 november). En zullen de jeugdactiviteiten georganiseerd worden door Marc, Tessa en Eline.
Het barrooster zal voortaan gemaakt worden door: Suzan Liefaart (moeder van Jaimy) en ook voor de organisatie van de stroopwafelactie, de Bunnikfair en de grote clubactie hebben we enthousiaste (ouders van) leden gevonden!

Ook hebben maar liefst 55 (ouders van) leden aangegeven, helpend handje te willen zijn voor bijvoorbeeld het schoonmaken, fluiten bij het schoolkorfbaltoernooi enz.

Vrijwilligers zijn de onmisbare schakels bij alle verenigingen, zonder jullie heeft geen enkele club enig recht van bestaan! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

Esther, Pim, Huub en Martine (nogmaals bedankt voor jullie hulp bij de belavond)

Samen maken we de vereniging!
Franka