Geld verdienen voor Midlandia

op 2017-05-03 om 13:54

Midlandia doet mee aan de “steun je club”-actie van Quoratio. Jullie kennen dit bedrijf ongetwijfeld als de hoofdsponsor van de huidige landskampioen TOP/Quoratio. Wij doen graag mee met de actie omdat wij hier als club geld mee kunnen verdienen, en het biedt onze leden en hun netwerk de kans op een nieuwe carrière. 

Wat doet Quoratio? Quoratio biedt medewerkers de kans op een succesvolle carrière door middel van unieke traineeships. Om in aanmerking te komen wordt geen specifieke werkervaring of relevante opleiding gevraagd. Er wordt juist gekeken naar je motivatie, competenties en ambitie. De achtergrond van onze huidige medewerkers is heel divers:

* Afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding, maar brede studie, Quoratio biedt specialisme

* Afgeronde niet-relevante hbo-/wo-opleiding, interessante opleiding, maar geen werk

* Gestrand tijdens hbo-/wo-opleiding, via Quoratio kans op carrière en vakgerichte opleidingen

* Afgeronde mbo4 opleiding, beschikt over hbo-niveau wil verder leren, maar niet fulltime

* Alleen havo of vwo, wil verder leren, maar niet fulltime

Ben jij of ken jij iemand die wel een succesvolle carrière kan gebruiken en voldoet aan één van de bovenstaande beschrijvingen? Kijk of verwijs voor meer informatie over de traineeships en de actie door naar steunjeclub.nu en geef bij het solliciteren aan dat je via Midlandia komt. Op het moment dat jij of iemand uit jouw netwerk wordt aangenomen, ontvangen wij hier als club € 500 voor!