Vrienden van Midlandia

Laatst gewijzigd: op 2018-02-18 om 10:51

Het doel van de Vrienden van Midlandia is om geld in te zamelen dat wordt besteed om van Midlandia een nog leukere vereniging te maken.

Klik hier voor een overzicht van alle Vrienden van Midlandia.

Ideeën
Mis jij iets bij Midlandia? Een televisie, speelhoek, iets voor in de keuken of in de kleedkamer? Kortom heb jij een goed idee breng dit dan in voor een stemronde. In samenspraak met het bestuur worden er een paar ideeën geselecteerd die het meeste bijdragen aan de toekomst van Midlandia. Alleen leden van de Vrienden van Midlandia kunnen ideeën aandragen voor een stemronde. Aanmelden van ideeën kan via e-mail: 
vrienden@midlandia.nl
 

Wie kan er vriend worden?
Iedereen die Midlandia een warm hart toedraagt kan lid worden van de Vrienden van Midlandia. Met jouw lidmaatschap draag jij bij aan de toekomst van Midlandia. 
In ruil voor het lidmaatschap wordt jouw naam vermeld op een speciaal bord in het Schalkwijkpaviljoen. 


Lidmaatschap
Er zijn drie mogelijkheden voor een lidmaatschap. Afhankelijk van het lidmaatschap ontvang jij 1, 2 of 4 stemmen die bij een stemronde ingezet kunnen worden. Jouw lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd, tenzij je schriftelijk opzegt. Download hier het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kun je inleveren bij Pim en Sjoerd of deponeer hem in de 'Vriendenbus' in de kantine. 

4 stemmen

€ 100.-

2 stemmen

€ 50.-

1 stem

€ 25.-

 

Stemronde
In ruil voor je lidmaatschap ontvang je een of meerdere stemmen die je tijdens een stemronde kan inzetten op het idee dat jij het leukste/ beste vindt. Het idee met de meeste stemmen wordt gerealiseerd.


Incasso
Jaarlijks wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Het moment van incasseren wordt vooraf per e-mail kenbaar gemaakt.

Opzegging
Het lidmaatschap beëindigen kan door, voor 1 november voorafgaand aan het jaar waarin de opzegging van jouw lidmaatschap ingaat, een schriftelijke afmelding te sturen naar vrienden@midlandia.nl . Het lidmaatschap wordt hiermee automatisch stopgezet.

Vragen
Heb je vragen neem dan contact op met Pim Bouwmeester of Sjoerd Eliens. Dat kan ook via e-mail: vrienden@midlandia.nl